|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« : Ağustos 07, 2007, 01:14:18 ÖS » |
|
RAKUN heyecanla duyurur: mor ve ötesi EGE TURNESİ 2007 başlıyor! mor ve ötesi iki senelik bir aradan sonra tekrar bir Ege turnesine çıkıyor, bu sefer Sakin ve Gren'i de konserlerin ön grubu olarak misafir ediyor. Bu ayrıcalıklı turneyi mutlaka yakalamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.denizli konseri ertelenmiş marmaris konseri iptal edilmiştir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2007, 12:18:52 ÖS Gönderen: gurultu »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2007, 01:21:18 ÖS » |
|
zuahahaha... Güzel güzel sen kaçırma...  11 Ağustostakine gideceğim ben de. Ne olmuş yan"e" hıh...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c_y_l_n
MorVeÖtesiFan

*MoR*vE*öTeSi*
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2007, 01:59:00 ÖS » |
|
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cambazimbenim
MorVeÖtesiFan

вιя кızıℓ gση¢αуα вєηzєя вєηιм нαуαтıм...
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2007, 05:18:59 ÖS » |
|
kuşadası jade güzeldir zaten... aaah ah....  konser süper olur eminim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 07, 2007, 05:24:05 ÖS » |
|
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur  bence bu ege turnesi seni susturmak içindi  şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysa
MorVeÖtesiFan

||Küçük harflerle büyük aşklar anlatmak istedim||
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 07, 2007, 05:29:37 ÖS » |
|
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur  bence bu ege turnesi seni susturmak içindi  şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur.. denizlidekilerin resim cekmesi biraz zor. bildigim kadariyla iceriye makina sokmak yasak. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 05:55:15 ÖS Gönderen: rumeysa »
|
|
|
|
|
kaygusuz
iddia
Moderatör

sen kücük bir bebektin neler neler öğrendinçiçek
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2007, 05:30:10 ÖS » |
|
işten izin alabilirsem mutlaka ordayım arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c_y_l_n
MorVeÖtesiFan

*MoR*vE*öTeSi*
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 07, 2007, 05:34:40 ÖS » |
|
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur  bence bu ege turnesi seni susturmak içindi  şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur.. evet can beni iyi susturdu  keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde  artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için  çok arsız çıktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet347
MorVeÖtesiFan

mean of the life!
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 07, 2007, 05:37:47 ÖS » |
|
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur  bence bu ege turnesi seni susturmak içindi  şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur.. evet can beni iyi susturdu  keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde  artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için  çok arsız çıktım  abla biz alıştık artık sana  darısı diğer forum üyelerinin basına 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 05:39:42 ÖS Gönderen: gurultu »
|
|
|
|
|
|