|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #690 : Haziran 28, 2007, 05:55:28 ÖS » |
|
Harun Tekin'i çok seviyoruz bu resimi eklemek doğum günü iyi oldu ya. Ya biraz Harun'cu gibi duruyor o eller ama güzel bir anı oldu.  uuuu yerim ben seni  yapmış kimse artık siteden mi ki acaba ?   Harun kızdı ama, ten temasına dikkat edelim bir daha görüşemeyebiliriz arkadaşlar dedi... İyi mi dedi bilmiyorum, iyi dedi iyi  Ben o yanağı o şekilde sıkan şahsiyeti şokla izlemiştim zaten 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2007, 06:01:02 ÖS Gönderen: YyilmazZ »
|
|
|
|
|
|
|
|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #691 : Haziran 28, 2007, 06:01:36 ÖS » |
|
 Sanırım bir başlıkta bir resim eklenebiliyor en fazla, eklemek istiyorum üzgünüm, yer kaplayacak biraz... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2007, 06:04:35 ÖS Gönderen: YyilmazZ »
|
|
|
|
|
|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #692 : Haziran 28, 2007, 06:05:02 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YyilmazZ
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #693 : Haziran 28, 2007, 06:06:16 ÖS » |
|
 Hayatı güzelleştiren anılar bunlar... Seviyoruz, şimdi gidip Burak, Kerem ve Kerem'le çektirdiğim resimleri ekleyeceğim, ehehe... Seviyoruz.  Bu arada, ben kendisini mükemmel bir insan, her yönüyle muhteşem diyebileceğim kadar yakından tanımıyorum. Şunu söyleyebilirim ki; Dışarıdan baktığımda, tanımaya çalıştığımda, gerek şarkıları, gerek söyledikleri ve gerek yaptıklarıyla bir insanda(kendi açımdan baktığımda) olması gereken bir çok şeye sahip olan bir insan, gözümde ciddi bir örnek oluşturabilen duygusal ve hassas insan. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2007, 06:09:35 ÖS Gönderen: YyilmazZ »
|
|
|
|
|
|
|
buurju
MorVeÖtesiFan

gel sende kopar bi parça tozum bile kalmasın
|
 |
« Yanıtla #695 : Haziran 29, 2007, 12:53:35 ÖS » |
|
harun tekinin sesi çok güzel ,kendisi 4 4lük bi insan düşünceleri ve davranışlarıyla herkese örnek bi sanatçı onu çokk seviyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gurultu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #696 : Haziran 30, 2007, 02:01:42 ÖS » |
|
dream dergi temmuz sayısında verilen stickerlardan birinde olan biricik vokalimiz  fotoğrafta ,daha önce dergide verilen konser yorumunda vardı http://img103.imageshack.us/img103/8293/002fo0.jpg üstteki ya da alttaki fotoğraftan biri tam hatırlamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsizz_kofte
MorVeÖtesiFan

all this pain is an illusion
|
 |
« Yanıtla #697 : Haziran 30, 2007, 06:37:23 ÖS » |
|
bulutsuzluk özlemi 20. konserinde 'nejat abi bi saniye bulutsuzluk özlemi bizim için çok önemli bi grup burda olmaktan çok mutluyuz iyiki varlar' dediğinde o harun abi süperdi yeniden sevmeye başladım:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walkman
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #698 : Temmuz 01, 2007, 12:08:20 ÖS » |
|
Galatasaray'ın bomba transferi gerçekleşti sonunda bonservisi elinde bulunan Harun Tekin şok bir gelişmeyle dün gece Atatürk hava limanında karşılandı .Büyük coşkuyla taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan yıldız futbolcu menejeri Can ile kalacağı otele doğru yola koyuldu.Sabah saatlerinde florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray formasını giyip kameralara poz veren futbolcunun yıllık geliri açıklandı .Chelsea ye bir ücret verilmeyecek yıldıza yıllık olarak 3 milyon euro ödeme yapılacak. Adnan Polat bekleneni gerçekleştirdiklerini dile getirdi.Bu transferde adı geçen pelin,hüseyin,çağla,hazal,begüm ve merve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz dedi.Ayrıca teklif Kerem Kabadayı tarafından götürülmüştür ısrar sonuçlarında yakın arkadaşınında tavsiyeleriyle ülkemize gelen yıldız futbolcu bugün akşam saatlerinde basın toplasında olacaktır. İstanbul'u çok beğendiğini açıklayan futbolcu en büyük galatasaray cümlesini sözlerine ekledi. Camiamıza hayırlı olsun.Aranan forvet bulunmuştur.  Şaka maka harun çok iyi duruyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FromTheDark
|
 |
« Yanıtla #699 : Temmuz 02, 2007, 10:14:32 ÖÖ » |
|
ben de harun tekin'i çok beğeniyorum.gerek sesiyle, gerekse düşünceleri ve sahnedeki duruşuyla...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2007, 08:32:16 ÖS Gönderen: pelin_gece »
|
|
|
|
|
|
|
just me
MorVeÖtesiFan

Kerem gitarı ben pilavı...
|
 |
« Yanıtla #701 : Temmuz 02, 2007, 04:43:59 ÖS » |
|
bir şey soracağım: harun abinin bir resmi var,böyle alnıda bir yarabandı var..o resmin hikayesini bana anlatırmısınz?kim yaralamış harun abimizi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelin_gece
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #702 : Temmuz 02, 2007, 08:45:33 ÖS » |
|
bu muydu dediğin resim? bu resmin üstünde oynanmış mı emin değilim... bu kare bir derdim var klibinden oysa ki... bilmiyorum klip için de yapılmış olabilir... http://img265.imageshack.us/img265/4691/97fxxs8.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_sky
|
 |
« Yanıtla #703 : Temmuz 02, 2007, 08:48:27 ÖS » |
|
resmin üstünde oynandığını sanmıyorum.çünkü dikkatle bakıldığında klipde de var bu bant harun abimizde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mor4
|